CMYK
Printfabriken - Sveriges minst omoderna tryckeri

Cyan, magenta...

Vi är bra på färger.

Läs mer
>

Saker händer

Fabriken tystnar inte.

Läs mer
>

Trycka på allt?

Jodå, vi kan.

Läs mer
>

Erfarenhet och nytänkande

Läs mer
>

Historia

För inte så länge sedan stoppade vi våra kunder ute på trappan, för att förbereda dem på hur hemsk lokalen var. Och städföretaget tvingade oss att förstäda innan de ville komma in.

Idag sitter vi här och riktigt myser i våra otroligt vackra och fina lokaler, med de modernaste maskinerna och ett fantastiskt gäng människor. Renoveringen tog ett år och i takt med att byggarna arbetade på, så flyttade vi runt, runt mellan rummen. Produktionen fick ju inte stanna upp. 2009 var allt äntligen klart.

Ja, sedan Printfabriken startades 2000 av Stefan Åkesson har mycket hänt. För att inte säga allt. Allra först låg fabriken på Saltö, men 2006 började vi bli ganska trångbodda samtidigt som Karlskrona kommun bestämde sig för att bygga ett helt nytt bostadsområde där.

I samma veva fick vi möjlighet att köpa upp Kaserntryckeriet, och det är deras gamla lokaler vi nu byggt om och renoverat. Det var ett perfekt beslut. Torskors ligger precis vid infarten till Karlskrona, en mycket bra plats även för mer långväga gäster och leveranser.

I och med uppköpet och flytten så kunde vi växa till de runt 20 personer vi är idag. Vi lyckades utöka och öka omsättningen i en tid då den grafiska branschen i allmänhet gick dåligt i Sverige. Vi har alltid vågat satsa när andra har avvaktat. Visst är konkurrensen om tryckjobben hård, och vi möter alltid framtiden väl rustade.