CMYK
Printfabriken - Sveriges minst omoderna tryckeri

Cyan, magenta...

Vi är bra på färger.

Läs mer
>

Saker händer

Fabriken tystnar inte.

Läs mer
>

Trycka på allt?

Jodå, vi kan.

Läs mer
>

Erfarenhet och nytänkande

Läs mer
>

Tommy Fredriksson

Produktionsansvarig

Tommy Fredriksson
Tommy Fredriksson

Tommy - håller vad han lovar

Tommy Fredriksson Tommy Fredriksson

– Jag är en målmedveten person. Jag är jägare och jagar allt vilt – älg, rådjur, hare. Och jag snickrar gärna. Pappa var byggare, jag har alltid gillat snickeriet. När jag tog över mitt föräldrahem renoverade jag det under ett par års tid. Nu är det fantastiskt.

Jag har varit i branschen sen gymnasiet, och är både grafiskt utbildad och byggmästare. Här i bokbinderiet ansvarar jag för produktionen, ser till att jobben tas in i maskinerna när de ska, utförs på bästa sätt och att de kommer i väg i rätt tid. Jag trivs fantastiskt bra här, med bra människor omkring mig. Jag brinner för det här och gillar stressen, när det händer saker, man är på hugget. Är man inte det så stagnerar man.

Så länge jag tillför något så stannar jag, sen avvecklar jag mig själv. Jag har sett blyet, sen offset. Offset gäller ju fortfarande men med utvecklad teknik. Snabbare hastighet och bättre kvalitet, men processen är densamma.

Vi går gärna över gränsen här, försöker hitta de bästa lösningarna och inte alltid de vanligaste. Vi är inte heller beroende av andra företag, även om vi gärna tar hjälp när det behövs. Men vi måste kunna lösa de korta snabba jobben på plats, och det kan vi.

Bra jobb och bra leveranssäkerhet ger goda relationer. Jag är uppriktig och ärlig. Har jag lovat något så håller jag det.

Kontakta Tommy nu