CMYK
Printfabriken - Sveriges minst omoderna tryckeri

Cyan, magenta...

Vi är bra på färger.

Läs mer
>

Saker händer

Fabriken tystnar inte.

Läs mer
>

Trycka på allt?

Jodå, vi kan.

Läs mer
>

Erfarenhet och nytänkande

Läs mer
>

Stefan Larsson

Efterbearbetning

Stefan Larsson
Stefan Larsson

Stefan - proffs även i köket

Stefan Larsson Stefan Larsson

– Jag var kock i lumpen och gillar verkligen att laga mat! Här på jobbet lobbar jag för att göra fredagarna till gemensam lunchdag. Vi har ett stort och komplett kök här. Sist var vi ett par stycken som gick ihop och lagade oxfilé med rotfrukt till alla.

Jag jobbar med efterbearbetning av trycksakerna i bokbinderiet, som det kallas. Jag gör allt där. Tidigare har jag gjort många grejor, varit svetsare, plåtslagare, jobbat i Gruvan på Lindbergs skrot, och nu på Printfabriken från start, redan från starten på Saltö faktiskt. Ändå säger man ju att det inte är bra att stanna längre än fem år på varje ställe. Men sen kommer verkligheten. Jag tror det blir så när man blir bra på ett yrke, då rullar det på.

Här har vi en modern maskinpark. Jag tror vi är ganska ensamma om de maskiner vi har. Jämför man med branschen för bara några år sen, så är det här rena science fiction.

Jag kan erkänna att jag saknar utsikten och havet på Saltö, särskilt som man kunde ta ett havsdopp på lunchen. Men det vi fått här i gengäld är ju otroligt fina lokaler som passar verksamheten och det är nytt och snyggt. Det är skönt att vara här. Man får ta ett dopp i bubbelpoolen istället.

Kontakta Stefan nu