CMYK
Printfabriken - Sveriges minst omoderna tryckeri

Cyan, magenta...

Vi är bra på färger.

Läs mer
>

Saker händer

Fabriken tystnar inte.

Läs mer
>

Trycka på allt?

Jodå, vi kan.

Läs mer
>

Erfarenhet och nytänkande

Läs mer
>

Stefan Åkesson

Vd, Försäljning

Stefan Åkesson
Stefan Åkesson

Stefan - börjar med full gas, och ökar sedan

Stefan Åkesson Stefan Åkesson

– Alperna. Så brant som möjligt. Hela familjen gillar skidåkning och är bra på det, och så är det varmt och skönt att åka i alperna. Vi reser hela familjen, alla fyra barnen ska med. Det är härligt. Men jag har många andra hobbies också.

Att resa, jag vill se världen, spännande kulturer, se hur man lever i andra länder. Därför åker jag gärna långt.

Och så är jag Formel 1-fanatiker. Den enda bilsport jag tittar på live. Och då får jag korta naglar av farten och spänningen. Jag åker iväg varje år och tittar på tävlingar, det kan vara i Tyskland, Spanjen, Belgien, England. Det är viktigt för mig.

Paradiset där hela familjen verkligen coolar ner finns på Utlängan, längst ut i Karlskronas skärgård. Där njuter vi av naturen, lagar mat, bara är.

Jag startade Printfabriken -99, helt själv. Jag har investerat, hittat duktiga och trevliga medarbetare. Det har varit full fart från första dan. Jag är en starter. Jag gillar att dra igång, det är då jag trivs. Målet är att vi ständigt ska utvecklas, vi ska ligga i framkant, hela tiden skapa bättre förutsättningar för våra kunder. Visst har vi haft motgångar, vi reste oss efter fabriksbranden på Saltö, och är konjunkturen på väg ner märker vi det först av alla – är den på väg upp märker vi det också först. Jag har en sentens som i sig är ganska enkel, det att pris, fart och kvalitet skapar goda relationer.

Kontakta Stefan nu