CMYK
Printfabriken - Sveriges minst omoderna tryckeri

Cyan, magenta...

Vi är bra på färger.

Läs mer
>

Saker händer

Fabriken tystnar inte.

Läs mer
>

Trycka på allt?

Jodå, vi kan.

Läs mer
>

Erfarenhet och nytänkande

Läs mer
>

Sanna Svensson

Distribution

Sanna Svensson
Sanna Svensson

Sanna - en klippa i ur och skur

Sanna Svensson Sanna Svensson

– Rockmusiken betyder väldigt mycket för mig, den är ett av mina största intressen. Jag hänger gärna på Sweden Rock Festival om somrarna. Annars trivs jag bäst på resor till värmen och solen, och vill gärna se nya ställen. En roadtrip till USA kanske, då blir det både musik och värme.

Jo, det är min cykel som står här utanför. Jag cyklar 8 km hit varje morgon och hem igen, nästan oavsett väder. Jag kan riktigt längta efter det.

Här på fabriken sköter jag logistik och distribution, adressering och adresslayout, och ser till att programmeringen av alla adresser funkar. Vi är ett härligt gäng här. Vi är bra på mycket, och på ett eller annat sätt verkar vi alltid lösa kundernas problem. Det är ju inte heller så att maskiner klarar allting. Det måste finnas människor också. Jag är glad att jag fick in en fot här. Jag är utbildad inom hotell och resturang men jobbade extra här när en tjänst plötsligt blev ledig 2006, och sen har det gått snabbt! Allt går om man vill. Nu känner jag mig rutinerad.

Kontakta Sanna nu