CMYK
Printfabriken - Sveriges minst omoderna tryckeri

Cyan, magenta...

Vi är bra på färger.

Läs mer
>

Saker händer

Fabriken tystnar inte.

Läs mer
>

Trycka på allt?

Jodå, vi kan.

Läs mer
>

Erfarenhet och nytänkande

Läs mer
>

Per Söderbom

Digitaltryck

Per Söderbom
Per Söderbom

Per - ganska envis, grym på digitaltryck

Per Söderbom Per Söderbom

– På vintern går jag i ide. Min absoluta favoritstund är på sommaren, på stranden. Vi åker ut tidigt, fäller upp solstolarna, låter barnen springa och så sätter vi oss ner och tar första morgonkaffet. Då kopplar jag verkligen av.

Just nu får familjen, det nya huset och trädgården ta mycket tid. Sedan är det något speciellt med engelsk fotboll. Jag åker gärna dit och kollar på topplagen i Premier League, annars är jag en allätare som tittar på det mesta i fotbollsväg. Det var så jag stötte på Stefan Åkesson och Printfabriken, genom Karlskrona AIF. Det är ofta tillfälligheter som leder från en sak till en annan. Då jobbade jag på ABB som maskinoperatör, och nu har jag jobbat med digitaltryck sedan Printfabriken låg på Saltö. Det här passar mig bättre.

Jag kan se rätt så arg ut när jag jobbar, det vet jag. Fast egentligen är jag snäll och omtänksam. Och väldigt envis. Det är en bra egenskap på jobbet, att kunna vara ihärdig och tålmodig när digitalpressen ska skötas, men kanske inte lika bra att vara envis på hemmafronten i alla lägen. Fast jag försöker göra något bra av det.

Kontakta Per nu