CMYK
Printfabriken - Sveriges minst omoderna tryckeri

Cyan, magenta...

Vi är bra på färger.

Läs mer
>

Saker händer

Fabriken tystnar inte.

Läs mer
>

Trycka på allt?

Jodå, vi kan.

Läs mer
>

Erfarenhet och nytänkande

Läs mer
>

Morgan Johansson

Efterbearbetning

Morgan Johansson
Morgan Johansson

Morgan - och Bo ”Bandit” Darville’s bil

Morgan Johansson Morgan Johansson

– En sån ska jag ha! Jag såg Burt Reynolds i Nu blåser vi snuten, när jag var liten, han hette ”Bandit” och körde en svart Pontiac Trans Am med en guldörn på huven och ränder i guld på sidorna. Vilken bil det var.

Så 2009 köpte jag en, i relativt klart skick från USA. Nu är den exakt lika dan som ”Bandits”, svart med guldörn och allt. Fast inte för att kunna köra ifrån polisen – sedan bilen blev färdig är jag med på bilutställningar då och då och har vunnit några priser och pokaler. Mest blir det småträffar. Ibland följer min sambo med, och ibland kan jag följa med henne och titta på trädgårdsutställningar. Mitt garage, hennes trädgård. Nej inte så, men jag tror det är bra att ha olika intressen.

De flesta av oss här på bokbinderiet kan köra alla efterbearbetningsmaskiner, men i första hand kör jag klammermaskinen. Den häftar och skär rent, och kan också adressera trycksakerna. Jag började i den grafiska branschen redan som sommarjobbare, skolan var inte mitt stora intresse. Här började jag 2004. Jag tror jag är en glad skit för det mesta och vi är ett glatt gäng här. Ett bra gäng.

Kontakta Morgan nu