CMYK
Printfabriken - Sveriges minst omoderna tryckeri

Cyan, magenta...

Vi är bra på färger.

Läs mer
>

Saker händer

Fabriken tystnar inte.

Läs mer
>

Trycka på allt?

Jodå, vi kan.

Läs mer
>

Erfarenhet och nytänkande

Läs mer
>

Annika Östberg

Ekonomi

Annika Östberg
Annika Östberg

Annika - det började med Salong Balkong

Annika Östberg Annika Östberg

– Det har ju faktiskt hänt att det gått en säsong utan att jag hunnit plocka fram kajaken. Nu verkar det kanske som att jag är värsta hurtbullen eller tävlingsmänniskan, men så är det inte. Jag har tre barn och aktiviteterna får bli när tillfälle ges, men vi bor i Karlskrona och då vill jag ju utnyttja att vi har så nära till alla naturupplevelser.

Allra först ville jag bli hårfrisörska. Och när jag valde att läsa till civilekonom i Lund, blev det någon slags kombination. Den som var i Lund samtidigt som jag, minns kanske Salong Balkong i min lägenhet, högst upp i Helsingkrona nations hus. Priset för en ny frisyr var en flaska vin, så jag var ganska självförsörjande på det området. Jag klipper fortfarande hela min familj och en del kompisar.

Jag är ganska ny här, jag har min yrkesbakgrund hos flera stora företag på sälj- och inköpssidan. Senast jobbade jag med inköpsprocesser på Telenor. Så fick jag höra talas om den här tjänsten. Nu handlar det om mer handfast ekonomi, jag fakturerar, sköter all ekonomi och löner, månadsrapporter, arbetar för att effektivisera och strukturera olika flöden internt, svarar när det ringer på växelnumret och kan rycka in på packningen av varor om så behövs. Det är väldigt tydligt att varje person gör nytta här, varje arbetsmoment är ett steg till att våra kunder får sina trycksaker. Man behövs här. Jag trivs jättebra.

Jag ser fram emot ett spännande år, jag kommer bland annat att vara med och införa ett nytt smartare tidrapporteringssystem. Då blir vi effektivare internt – och tid som frigörs kommer ju i slutänden våra kunder till gagn.

Kontakta Annika nu