CMYK
Printfabriken - Sveriges minst omoderna tryckeri

Cyan, magenta...

Vi är bra på färger.

Läs mer
>

Saker händer

Fabriken tystnar inte.

Läs mer
>

Trycka på allt?

Jodå, vi kan.

Läs mer
>

Erfarenhet och nytänkande

Läs mer
>

Möjligheter

Vi ser bara möjligheter. Ingen fråga är konstig, inget jobb för litet eller för jobbigt. Och vi är gärna extra finurliga när vi vet att du tjänar på det.

Den modernaste utrustningen, människor som kan sin sak och tycker om sitt jobb, gör oss snabba och flexibla. Vi kan alltid lösa samma frågeställningar på många olika sätt. Jobben körs i skift för bästa ekonomi och ruljans, och vi är ett tajt gäng med kompetens att täcka upp där krafterna behövs bäst för stunden.

Du vänder dig till oss för att vi tar hand om ditt jobb på bästa sätt, från första samtalet tills det nått rätt mottagare. För att få ett personligt bemötande, en trycksak som ser ut som du tänkt, och som kostar och levereras som vi kommit överens om. Så är det här.

 • Prinect

  Beställ dina trycksaker direkt via vår hemsida, få pris i realtid, följ produktionen genom fabriken, och mycket mer. Lägre kostnad, ökad överblick.

  Lär mer om Prinect
 • Prepress

  Kallas även repro. Här förbereds och kontrolleras underlaget noga, för att resultatet i tryck och efterbearbetning ska bli bästa tänkbara.

  Lär mer om Prepress
 • Digitaltryck

  Idag är kvaliteten hos digitaltryck snarlik den i offset. Men du kan beställa ett fåtal exemplar, få dem riktigt snabbt och till ett mycket rimligt pris.

  Lär mer om Digitaltryck
 • Offset

  Med en av marknadens bästa arkpressar, kan vi lova dig högsta kvalitet, stora volymer och snabba intag. Dygnet runt.

  Lär mer om Offset
 • Efterbearbetning

  I bokbinderiet bearbetas tryck- sakerna. De skärs, limmas, stansas, falsas, bigas, häftas och adresseras. Tekniken är ny, kunskapen genuin.

  Lär mer om Efterbearbetning
 • Distribution

  Vårt jobb är klart först när det nått rätt mottagare på rätt sätt, tycker vi. Lika självklart nära oss, som långt iväg.

  Lär mer om Distribution