CMYK
Printfabriken - Sveriges minst omoderna tryckeri

Cyan, magenta...

Vi är bra på färger.

Läs mer
>

Saker händer

Fabriken tystnar inte.

Läs mer
>

Trycka på allt?

Jodå, vi kan.

Läs mer
>

Erfarenhet och nytänkande

Läs mer
>

Digitaltryck

Vår digitalpress klarar nästan vad som helst. Visitkort, DR, affischer, flyers, skyltar, broschyrer, tidningar, förpackningar, etiketter och mer därtill. På papper som är obestruket, bestruket, transparent eller på klisterark.

Signifikant är att allt går mycket snabbt, handlar om små upplagor och att du får en väldigt hög tryckkvalitet för små pengar. Och att detta är något vi är väldigt bra.

Här trycker vi i fyra färger plus effektlack, skyddslack eller en femte färg, på upp till hela 350 g papper, och det är riktigt tjockt. Vill du ha ännu tjockare så kan vi digitaltrycka på etikettpapper för att kaschera, det vill säga klistra eller fodra, upp trycket på valfri kartongtjocklek.

FÖR-TRYCK

Funderar du på att sälja in en bok till ett förlag, eller kanske lämna en publikation på yttranderunda i ditt företag? Då bör du känna till möjligheten att kunna för-trycka ett eller några exemplar digitalt, med i princip samma goda kvalitet du får i offset, och med samma känsla som en färdig bok.

VARIABELTRYCK Innebär olika tryck till olika kundgrupper, till och med helt personifierade eller individuella tryck till varje mottagare, med olika bilder, texter, nummer, koder och så vidare. Så pass riktad marknadsföring till ett lågt pris, är inte möjligt med offsettryck.

DIGITALT PROVTRYCK

De flesta som vill trycka något, önskar först ett provtryck för en sista avstämning. Vi har två varianter:

Nexpress är det som mest liknar din färdiga beställning. Du får pappret du valt med tryck på både fram och baksida, och kan använda provtrycket som en dummy eller för att känna på känslan. Färgernas nyanser stämmer inte helt och fullt, men du ser att rätt färg sitter på rätt plats.

I vårt ISO-certifierade provtryckssystem från Canon, återges färgerna däremot så nära 100 % korrekt som det bara är möjligt idag. Det kan du dessutom få ett kvitto på. Så som Canon-provtrycket ser ut, så blir också det slutliga trycket. Du får provtrycket som ett ark med tryck på en sida. ISO-provtrycket kostar mer, tar lite längre tid – men är färgkorrekt.